• در سال 2021، از همراهی همیشگی شما سپاسگزارم. در سال 2022، برای شما آرزوی سلامتی دارم!
    در سال 2021، از همراهی همیشگی شما سپاسگزارم. در سال 2022، برای شما آرزوی سلامتی دارم! Dec 31, 2021
    وداع با سال 2021، Huge Energy با امیدی جدید به استقبال سال جدید خواهد رفت. به مناسبت این فصل جشن، Huge Energy مایل است با سپاسگزاری صمیمانه تبریک و تشکر صمیمانه خود را اعلام کند. به مشتریان از حمایت و اعتماد مداوم شما به Huge Energy در سال گذشته سپاسگزاریم. این نقطه قوت و ستون پیشرفت مداوم Huge Energy است. انرژی عظیم از همکاری با شما سرشار از برداشت و شادی است. در سال 2022، ما مشتاقانه منتظر ادامه همکاری خود هستیم. هدف بلندی داشته باشید و با هم تعالی را دنبال کنید! برای شما سال نو مبارک، سلامتی و شادی در سال جدید و صلح و رفاه را برای شما آرزومندم! به همکاران 2021، با تشکر از همه همکارانم که با انرژی عظیم بزرگ شدند! این کار سخت شماست که Huge Energy را قادر می سازد تا به عملکرد چشمگیر دست یابد. این کار سخت شماست که به Huge Energy اجازه می دهد تا مشتریان تعاونی را به دست آورد. این کار سخت شماست که به Huge Energy اجازه می دهد به توسعه خود ادامه دهد. این فداکاری شماست که به انرژی عظیم اجازه می دهد تا نور خورشید را تا جلوتر همراهی کند. انرژی عظیم از تلاش شما متشکرم، راه طولانی بسیار بزرگ است و همه چیز قابل انتظار است. در سال 2022، ما مشتاقانه منتظر همکاری با شما برای ایجاد افتخارات بزرگتر هستیم! انرژی عظیم دارای 13 سال انباشت در صنعت فتوولتائیک است. به عنوان یک تولید کننده حرفه ای براکت فتوولتائیک، دارای شرکت های تابعه کارخانه است و می تواند راه حل های کلی برای نیروگاه های فتوولتائیک (شامل: سرمایه گذاری پروژه، توسعه، ارزیابی، طراحی، تهیه، ساخت، بهره برداری و نگهداری) ارائه دهد.
  • HUGE در «2021 Energy Taiwan» ظاهر شد
    HUGE در «2021 Energy Taiwan» ظاهر شد Dec 08, 2021
    در 8 دسامبر 2021، "انرژی تایوان" با حمایت مشترک انجمن تجارت خارجی تایوان و SEMI در سالن 2 نمایشگاه نانگانگ تایپه به نمایش گذاشته شد. این نمایشگاه بزرگترین و نمادین ترین نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدیدپذیر سبز در تایوان است. HUGE ENERGY برای شرکت در این نمایشگاه دعوت شد، نه تنها روابط تعاونی موجود را تحکیم کرد، بلکه از تعداد زیادی از مشتریان بالقوه نیز بهره برد و پایه و اساس باز کردن بازارهای جدید را ایجاد کرد. طراحی مبتکرانه HUGE ENERGY بسیاری از بازرگانان را به توقف و تماشا جذب می کند بسیاری از خریداران مشکلات فنی در محل ساخت و ساز به ارمغان آورده اند. پس از راهنمایی های فنی مشتاقانه و بهینه سازی فرآیند کارکنان فنی باکیفیت HUGE ENERGY، بسیاری از مشتریان بسیار راضی هستند، مرتباً سر تکان می دهند و در محل به قصد همکاری می رسند.
  • توافقنامه استراتژی ارتقای شهرستانی بین Huge Energy و Fujian Datang
    توافقنامه استراتژی ارتقای شهرستانی بین Huge Energy و Fujian Datang Aug 01, 2021
    در سال 2021، Xiamen Huge Energy Stock Co., Ltd. یک قرارداد همکاری استراتژیک با Fujian Datang International Energy Co., Ltd. و Fujian New Energy Industry Promotion Industry Technology در Xiamen امضا کرد. در این همکاری، سه طرف در نظر دارند همکاری عمیقی در توسعه پروژه، سرمایه گذاری، ساخت، بهره برداری و نگهداری در زمینه انرژی های نو بر اساس اصل اشتراک منابع و مزایای تکمیلی، ترویج مشترک ارتقاء فتوولتائیک در کل شهرستان اقدام مهمی برای کمک به تحقق دو استراتژی ملی "اوج انتشار، بی طرفی کربن" و احیای روستایی است.
  • Huge Energy عنوان
    Huge Energy عنوان "شرکت نصب فتوولتائیک با کیفیت" را در نمایشگاه جهانی صنعت فتوولتائیک خورشیدی 2021 به دست آورد. Nov 20, 2021
    در 18 نوامبر 2021، Solar PV WORLD EXPO 2021 با شکوه در مرکز نمایشگاهی نمایشگاه کانتون در گوانگژو، چین برگزار شد. شرکت Huge Energy برای آوردن انواع سیستم های فتوولتائیک به نمایشگاه دعوت شد و جایزه "شرکت نصب فتوولتائیک با کیفیت" را توسط برگزار کننده دریافت کرد. این نقطه عطف جدید دیگری در توسعه Huge Energy است.
  • صحبت در مورد جشنواره قایق اژدها، عشق جشنواره قایق اژدها
    صحبت در مورد جشنواره قایق اژدها، عشق جشنواره قایق اژدها Jun 11, 2021
    به مناسبت جشنواره قایق اژدها، عشق Xiamen Youju "Zong" و "Zong" فتوولتائیک به همه دوستان احساس تعلق می دهد که انگار در خانه هستند و در شرکت احساس گرما می کنند! ما همچنین آرزوی برکت برای داوطلبان کنکور عالی "زونگ" و عنوان لیست طلا را داریم! به عنوان یک کارمند اداری، عامل مهمی که می تواند فضای جشنواره را غلیظ تر کند، رفاه جشنواره است. این رایج ترین راه برای شرکت ها برای توزیع zongzi بین کارمندان در طول جشنواره قایق اژدها است. نه تنها این، غول دوست ما باید خودنمایی کند. برای افزودن یک زندگی عاشقانه به این جشنواره داغ قایق اژدها، XIAMEN HUGE ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD با دقت دو بطری شراب قرمز خشک ایتالیایی را برای همه اعضای خانواده انتخاب کرد. تابستان گرم است و جشنواره قایق اژدها Friends Giant اما با گرمای طولانی.
    بیشتر ببینید
  • پانزدهمین نمایشگاه بین المللی فتوولتائیک خورشیدی و انرژی هوشمند SNEC (2021) (شانگهای) با موفقیت به پایان رسید.
    پانزدهمین نمایشگاه بین المللی فتوولتائیک خورشیدی و انرژی هوشمند SNEC (2021) (شانگهای) با موفقیت به پایان رسید. Jun 05, 2021
    در 5 ژوئن، پانزدهمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی فتوولتائیک خورشیدی و انرژی هوشمند (شانگهای) SNEC 2021 با موفقیت به پایان رسید. SNEC به عنوان پرده صنعت فتوولتائیک و تأثیرگذارترین نمایشگاه جهانی، شرکت های برتر فتوولتائیک جهان را گرد هم می آورد و آخرین دستاوردهای فناوری را به نمایش می گذارد. به منظور اجرای استراتژی جدید امنیت ملی انرژی "چهار انقلاب، یک همکاری"، برای دستیابی به اهداف "اوج کربن 2030" و "بی طرفی کربن 2060". XIAMEN HUGE ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD برای شرکت در نمایشگاه دعوت شد. در این نمایشگاه، HUGE ENERGY با مشتریان زیادی به توافقات و اهداف همکاری دست یافت و همچنین از طریق این نمایشگاه با همتایان خود تبادلات دوستانه انجام داد، دوستان جدید زیادی پیدا کرد، با آخرین بازار صنعت فتوولتائیک آشنا شد و افق دید ما را گسترش داد. توسعه آینده HUGE ENERGY نیز فرصت های جدیدی را به همراه خواهد داشت.
  • بهبود ، توانمند سازی مدیریت
    "عظیم انرژی جام" مسابقات دعوت نامه بسکتبال با موفقیت برگزار شد
صفحه اول 1 2 3 4 5 6 7 8 9 آخرین صفحه
[  در کل  9  صفحات]
پیام بگذارید

اگر شما به محصولات ما علاقه مند هستید و می خواهید از جزئیات بیشتر بدانید ، لطفاً در اینجا پیام بگذارید ، ما به محض اینكه بتوانیم به شما پاسخ خواهیم داد.

خانه

محصولات